Wie zijn wij

Wie kwaliteit zoekt…kiest voor Arends Natuurlijk

Arends Natuurlijk importeert al meer dan 20 jaar Tuinschermen, Schuttingen en Tuinafscheidingen. De natuurlijke materialen komen veelal niet uit Nederland. Door onze jarenlange ervaring kunnen we ons met recht de specialist noemen op het gebied van Bamboematten, Rietmatten, Heidematten, Wilgenteenmatten en Boomschorsmatten.

Onze inkopers kiezen alleen de beste materialen om te worden verwerkt tot Bamboematten, Rietmatten, Heidematten, Wilgenteenmatten en Boomschorsmatten, Schuttingen en Schermen.

Bus en loods Arends Natuurlijk
Hout opslag Arends Natuurlijk

Productieproces ligt constant onder vergrootglas

Telkens weer onderwerpen we de productie van Bamboematten, Rietmatten, Heidematten, Wilgenmatten en Boomschorsmatten aan een intensieve controle. Nieuwe monsters van Bamboeschermen, Rietmatten, Heidematten, Wilgenteenmatten en Boomschorsmatten worden beoordeeld op gebruik, duurzaamheid en uistraling voor de tuin. Pas als aan alle voorwaarden is voldaan wordt de productie opgestart.

Experts in natuurlijke producten

Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke soorten materiaal geschikt zijn om te worden gebruikt voor de productie van Bamboematten, Rietmatten, Wilgenteenmatten, Heidematten en Boomschorsmatten.

bomenpalen

Onze vestiging is voor particulieren geopend op:

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 12:00 en 13:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 12:00
Andere tijden op afspraak: 06 – 41 176 171
De waardering van arendsnatuurlijk.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 29 reviews.