Bamboeschuttingen

Filters

Toont alle 6 resultaten

 • Bamboeschutting naturel 6-8

  Bamboeschutting Naturel 180X180 6/8 CM

  169,00 (inclusief 21% btw)
 • Bamboeschutting Zwart 180X180 6/8 CM

  269,00 (inclusief 21% btw)
 • Bamboeschutting houten frame

  Bamboeschutting Naturel Houten Frame 180X180

  147,50 (inclusief 21% btw)
 • Zwarte bamboeschutting met houten frame

  Bamboeschutting Zwart Houten Frame 180X180

  179,00 (inclusief 21% btw)
 • Bamboeschutting Naturel dikte 4-6 cm

  Vanaf 115,00
 • Bamboeschutting zwart

  Bamboeschutting Zwart 180X180 4-5

  159,00 (inclusief 21% btw)

Bamboeschuttingen van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar een tuinafscheiding voor uw woning? Een bamboe schutting is een prachtige natuurlijke en slijtvaste oplossing om een afscheiding tussen uw tuin en die van uw buren en/of de buitenwereld te zetten. Arends Natuurlijk heeft een ruim assortiment bamboeschuttingen en bamboeschermen. Wij importeren al meer dan 20 jaar bamboeschermen, schuttingen en tuinafscheidingen. In die jaren zijn wij uitgegroeid tot een ware specialist op het gebied van bamboeschuttingen. Dus wilt u een bamboeschutting kopen? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres!

Voordelen van bamboeschuttingen?

Een bamboe schutting geeft een mooie natuurlijke uitstraling die in allerlei soorten tuinen prima tot zijn recht komt. Het veelzijdige materiaal is niet alleen als bamboe schutting te gebruiken, maar ook als sfeervolle afscheiding van terrassen, of als u in uw eigen tuin een natuurlijke, hoogwaardige afscheiding wil maken. Bamboe is een alom bekend natuurproduct. Het is een grassoort die weer volop terug groeit en die wij importeren uit China. Deze bamboesoort is het best geschikt voor het Europese klimaat. Bamboe heeft een zeer lange levensduur. De bamboe schuttingen van Arends Natuurlijk zijn slijtvast en hebben een compacte vezelstructuur. Dat maakt de bamboestokken van de schutting harder dan menig houtsoort. Een perfect materiaal dus voor een robuuste bamboe schutting met een prachtige natuurlijke uitstraling.

Uitstekende kwaliteit bamboeschuttingen

De bamboeschuttingen die u bij ons kunt bestellen, zijn van een zeer goede en hoogwaardige kwaliteit. De palen die gebruikt worden zijn erg dikwandig en kunt u niet vergelijken met de alom bekende bamboematjes. Dit maakt het product uniek voor de Nederlandse markt. Uiteraard bent u van harte welkom om al onze bamboe producten te bekijken in onze showroom in Lienden. Laat u overtuigen van de geweldige kwaliteit van onze bamboe schuttingen en een fraaie natuurlijke uitstraling.

Duurzame bamboeschutting

Een bamboeschutting kopen is een duurzame keuze. De bamboestokken voor de schuttingen komen rechtstreeks uit de natuur en zijn niet gelakt of gecoat. Ten opzichte van een houten schutting levert een bamboe schutting een grote milieuwinst op. Een boom doet er vele jaren over om tot een behoorlijke omvang te groeien, en eenmaal gekapt is de boom definitief weg. Bamboe kunnen we eens in de vijf jaar oogsten. De moederplant blijft intact. Nieuwe scheuten van de moederplant komen jaarlijks weer op en worden even dik als de oude.

Eigenschappen van een bamboeschutting

Handgemaakt bamboe tuinscherm
Gesloten of open modellen
Extra dikke bamboe
Zeer stabiel
Bamboestokken onderling ook verbonden met bamboestokken
Eenvoudig te plaatsen
Afmetingen: 180 x 180 cm (hxb)
Verkrijgbaar in geel of bruin-zwart

Onderhoud van bamboeschuttingen

Bamboe verkleurt enigszins door de zon. Van oorsprong is de bamboe van onze schuttingen groen. Deze groene tint verdwijnt tijdens het droogproces van de bamboe. Wanneer de schutting in uw tuin staat zal deze nog op termijn wat lichter worden. Maar dit komt de natuurlijke uitstraling alleen maar ten goede. Onze bamboe producten hebben verder geen onderhoud nodig. Hoewel bamboe in de loop van de tijd altijd verder vergrijst, behoudt het dus zijn stevigheid. U kunt ervoor kiezen om de bamboe zelf te bewerken met bamboe verzorgingsolie als u vindt dat uw bamboeschutting te licht wordt. Hierdoor zal de bamboe weer gaan glanzen en donkerder worden. Ook hierover kunnen wij u uitgebreid informeren en adviseren.

Bamboeschutting monteren

Bamboeschuttingen zijn eenvoudig te monteren aan de bevestigingspalen. De schutting panelen leveren wij kant-en-klaar aan en u kunt ze eenvoudig met elkaar verbinden. De panelen rijgt u dus als het ware aan de palen. Voor een optimale levensduur van de bamboeschuttingen raden wij aan om de palen in cement te zetten. Hierdoor wordt de bamboe minder vochtig en gaat het nog langer mee.
Waarom een bamboe schutting kopen bij Arends Natuurlijk?
Onderstaand een aantal goede redenen waarom u naar Arends Natuurlijk gaat voor het bestellen van een bamboe schutting:

Hoge kwaliteit producten
Ruim 20 jaar ervaring
Deskundig advies
Persoonlijke service
Scherpe prijzen

Meer informatie over bamboeschutting kopen
Wilt u een bamboe schutting kopen? Of wilt u meer informatie over onze bamboe schuttingen? Neem dan contact met ons op via 0488 72 31 24. Of stuur ons een e-mail via info@arendsnatuurlijk.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Lienden.

De waardering van arendsnatuurlijk.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 17 reviews.