Schapenhekken

Douglas Schapenhek Latafstand 8-10CM

Schapenhekken

Douglas Schapenhek Latafstand 8-10CM

  • Levering binnen 4-8 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €750
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Eigen bezorgservice
Afmeting:
Aantal
Totaalprijs
€ 78,50
  • Levering binnen 4-8 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €750
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Eigen bezorgservice

Douglas Schapenhek Latafstand 8-10CM

Douglas schapenhek is een product dat zich onderscheidt door zijn duurzaamheid en unieke uitstraling.  Het is gemaakt van geschaafde en gedroogde Douglas houten latten, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling die verfijnder is dan traditionele Kastanjehouten schapenhekkenhekken.
De latten zijn verbonden door drie stevige ijzerdaden, wat zorgt voor extra stabiliteit en duurzaamheid. Deze verbindingstechniek maakt het hek robuust en bestand tegen de krachten van zowel de dieren als de natuur.  De geschaafde en gedroogde Douglas houten latten geven het hek een gladde afwerking.  In vergelijking met kastanjehout biedt Douglas hout een modernere en strakkere look.  De combinatie van duurzaamheid, veiligheid en esthetiek maakt het Douglas schapenhek een uitstekende investering voor elke buitenruimte

Douglas Schapenhek Monteren

Een van manier om een schapenhek te monteren is door middel van het gebruik van palen. Voordat je de palen gaat slaan is het een goed idee om een lijn te spannen, dit zorgt ervoor de het hekwerk mooi recht komt te staan. Plaats om circa elke anderhalve meter een paal en plaats het schapenhek hier tegen aan, monteer de schapenhekken door middel van speciale krammen tegen de palen aan. 

Een Tweede manier om het schapenhek te monteren is door middel van twee ijzerdraden, een draad aan de onderkant en een draad aan de bovenkant, de ijzerdraden moeten gelijk zijn met de onderste en bovenste draden van het schapenhek. Het ijzerdraad span en bevestig je aan de palen die je hebt geplaats. Vervolgens ‘’hang’’ je het schapenhek tegen het ijzerdraad aan en monteer je deze met dezelfde krammen. Zorg ervoor dat het draad goed strak is gespannen, dit kun je doen door middel van draadspanner. Het grootste voordeel van deze manier is dat het schapenhek altijd mooi strak zal blijven en dus niet naar verloop van tijd gaat hangen.

LET OP: zorg ervoor dat het schapenhek geen contact heeft met de grond, dit bevorderd de levensduur van het Douglas schapenhek


Kenmerken

Afmeting 90x300 cm
Behandeling Geschaafd
Duurzaamheidsklasse Klasse 3
Formaat Hoogte X Breedte
Levensduur 10-12 jaar
Materiaal Douglas
X